Gasten beoordelen ons gemiddeld met een 8.6

Omgeving

De perfecte combinatie

Ameland biedt de perfecte combinatie van het echte eilandgevoel met z’n brede stranden, duinen, bos- en natuurgebieden en toch een optimale bereikbaarheid. De overtocht met de moderne veerboten van Wagenborg Passagiersdiensten duurt slechts ± 45 minuten en de veerboten varen in het hoogseizoen vrijwel ieder uur.

Ameland biedt de perfecte combinatie van het echte eilandgevoel met z’n brede stranden, duinen, bos- en natuurgebieden en toch een optimale bereikbaarheid. De overtocht met de moderne veerboten van Wagenborg Passagiersdiensten duurt slechts ± 45 minuten en de veerboten varen in het hoogseizoen vrijwel ieder uur.

Ballum

Onze vier vakantiehuizen liggen in het rustige vakantiepark Roosduinen, zeer nabij het pittoreske dorpje Ballum (10 min te voet). Ballum is het kleinste dorp op Ameland. Het heeft een rijke historie. Er is in Ballum nog veel van vroeger bewaard gebleven. In het originele dorp vindt u gezellige terrassen, winkeltjes, restaurants, en cafés. Voor de kinderen een in-door kinder spelletjes boerderij. Onze vakantiehuizen liggen vlak bij het bos en natuurpark “Roosduinen”. Hier zijn diverse fiets, wandel & ruiterpaden. In de duinen bij de strandovergang naar het Noordzeestrand is een gezellig strand paviljoen.

Vakantiepark Roosduinen

Op het vakantiepark Roosduinen is altijd wat te doen, er zijn diverse speelterreinen, het grote verwarmde zwembad ligt op enkele minuten afstand van alle vier vakantiehuizen. Naast het zwembad is een midgetgolfbaan, trampoline springen, tennisbaan. Vlak bij het vakantiepark is een klein vliegveldje waar in de zomer rondvluchten boven het eiland georganiseerd worden en waar je samen met een instructeur parachute kan springen. Een prachtige ervaring.

Genoeg te doen

Mocht je met openbaar vervoer komen, de bushaltes zijn vlak bij gelegen. (Halte Snikkepad)
In Ballum zijn fietsen, e- bikes, strandkarren, etc. te huur bij Fietsverhuur Nobel.

In elke accommodatie is een infomap aanwezig met uitgebreide informatie over musea, excursies en openingstijden.

Kom genieten op Ameland

Plannen om naar het mooie Ameland te gaan en op zoek naar overnachtingsmogelijkheden? Wij verhuren een aantal prachtige Bungalows. Kom genieten op Ameland bij Bungalows op Ameland.