ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Definitieve reservering

Het maken van een definitieve reservering, hetzij telefonisch of per e-mail, is bindend.                 Bij het aangaan van een definitieve reservering, bent u akkoord met onze algemene voorwaarden.  (Deze staan vermeld op onze internetsite, liggen in de vakantiewoning en worden bij de bevestiging meegestuurd).

Betaling

De huursom dient u 6 weken voor aankomst te hebben voldaan. Indien u een reservering maakt binnen 6 weken voor aankomst, dan dient u per ommegaande het gehele factuurbedrag te voldoen. Bij niet tijdige betaling komt de gemaakte reservering te vervallen.

Verblijf

U kunt de woning op de aankomstdatum na 15.00 uur betrekken. Op de vertrekdatum dient u de woning voor 10 uur te verlaten. U dient vooraf uw aankomst- en vertrektijden door te geven aan onze beheerders i.v.m. de sleuteloverdracht.

Schoonmaak

U zult de woning netjes aantreffen. Het is vanzelfsprekend de bedoeling dat u de woning indezelfde staat weer achterlaat. Uw eigen bezittingen en vuilnis etc. neemt u zelf mee. Daarnaast laat u geen afwas e.d. staan (let op: de vaatwasser!) De eindschoonmaak van 60euro is verplicht. Eventuele defecten kunt op de dag van aankomst doorgeven.

Linnen

Dekbedden zijn aanwezig, echter bedlinnen dient u zelf mee te nemen. (Het gaat dan ombed-, bad- en keukenlinnen). U kunt ook gebruik maken van de linnengoed service uit hetdichtstbijzijnde dorp Hollum. Via www.delinnenkast.nl kunt u een bestelling plaatsen.     Tegen een gering bedrag wordt het naar de bungalow gebracht. Het is niet toegestaan om de bedden te beslapen op het molton, zonder overtrek op het dekbed of op de (onder)kussensloop. Dit wordt na uw verblijf gecontroleerd! De eventuele reinigingskosten worden u in rekening gebracht. Extra informatie over bv. de afmetingen van de bedden/ dekbedden kunt u vinden op onze internetsite. Let op: u dient zelf de bedden op te maken en af te halen en denkt u ook aan keuken- en badlinnen.

Roken

In de gehele woning is roken niet toegestaan. Gelieve de restanten opruimen, indien u buiten rookt.

Huisdieren

1 huisdier is (na overleg) welkom in de woning. Huisdieren mogen niet op de bank komen. Indien dit wel gebeurd, worden hier extra schoonmaakkosten voor berekend.

Risico

Het gebruik van zaken in en rondom de woning is altijd voor eigen risico van de huurder. Deverhuurder kan hier nooit aansprakelijk voor gesteld worden.

Annulering en kosten

In geval van annulering tot 4 weken of korter voor de aankomstdatum, kan de reeds overgemaakte huursom niet worden terugbetaald. Kunnen wij echter de door u geboekte periode alsnog anders verhuren, dan wordt het betaalde bedrag terugbetaald minus de eventuele gemaakte kosten.

Informatie vakantiewoningen:

Bungalow-Ameland
Tineke van der Wal
Spanjaardslaan 115
8917 AP Leeuwarden

Iban: NL13ABNA 045.82.75.662

E-mail: info@bungalow-ameland.eu

Internet: www.bungalow-ameland.eu