Gasten beoordelen ons gemiddeld met een 8.6

Bungalows

In de bungalows van bungalow Ameland zit je echt op je eigen plek en geniet je vanaf je eigen tuin/terras van de schitterende omgeving op Ameland. Alle bungalows beschikken over een stijlvolle inrichting en vele voorzieningen. Bekijk hier onze vakantie bungalows;

Bungalow

Andienne

Bungalow Andienne is een vrijstaand vakantiehuis op Ameland. Met een ruime kavel van 800m2. Het vakantiehuis is gelegen op het vakantiepark "Roosdunen" en op loopafstand van het mooie dorp Ballum. Het vakantiehuis is onlangs verbouwd en opnieuw ingericht. Ook is er wifi aanwezig. Kortom wilt u op vakantie met het gezin naar Ameland dan is deze bungalow geschikt voor u.

Geheel nieuw verbouwd!
Huisdieren toegestaan
Gratis abonnement op het verwarmde openluchtzwembad.
In en rondom het vakantiehuis gratis Wifi.
Ruime kavel en daardoor veel privacy.
Voorzien van een heerlijke sauna.
Wisseldag voor 2024 is vrijdag

Vanaf

€305,-

Bungalow

Guido

Bungalow Guido is een kompleet ingerichte vrijstaande bungalow op Ameland. Met een ruime kavel van 800m2 grond, langs de bosrand. De bungalow is voor 6 personen ingericht. De bungalow is gelegen in het bungalowpark Roosduinen en op loopafstand van het mooie dorp Ballum. Bij het vakantiehuis is een eigen parkeerplaats. Kortom wilt u op vakantie met het gezin naar Ameland dan is deze bungalow geschikt voor u.

Huisdieren zijn in overleg toegestaan.
Gratis gebruik van het verwarmd zwembad tijdens de zomermaanden.
Er is gratis wifi in en rondom het vakantiehuis.
Gelegen aan de bosrand
Voor de kinderen meer dan genoeg speelruimte

Vanaf

€250

Bungalow

Helmgras

Vakantiehuis Helmgras is een vrijstaand vakantiehuis op Ameland. Met een ruime kavel van 500 m2. Het vakantiehuis is gelegen op het vakantiepark "Roosdunen" en is op loopafstand van het bos, de duinen en het strand en de zee. Het pittoreske dorpje Ballum ligt op loopafstand van het vakantiehuis. Kortom wilt u op vakantie met het gezin naar Ameland dan is deze bungalow geschikt voor u.

Gratis wifi in en rondom het vakantiehuis
Erg kindvriendelijk met veel spelletjes en speelgoed
Gratis gebruik van abonnement voor openluchtzwembad in Ballum

Vanaf

€255

Bungalow

Wad & Wal

Vakantiehuis Wad & Wal is een vrijstaand vakantiehuis op Ameland. Met een ruime kavel van 800 m2. Het vakantiehuis is gelegen op het vakantiepark "Roosdunen" en is op loopafstand van het bos, de duinen en het strand en de zee. Het pittoreske dorpje Ballum ligt op loopafstand van het vakantiehuis. Kortom wilt u op vakantie met het gezin naar Ameland dan is deze bungalow geschikt voor u.

Er is gratis WIFI, in en rondom het vakantiehuis
Er is een oplaadpunt voor een E-bike in de inpandige berging
Gratis gebruik van het abonnement op het openluchtzwembad in Ballum
Vrijstaand vakantiehuis met veel privacy
Wisseldag in 2024 is vrijdag

Vanaf

€260

Kom genieten op Ameland

Plannen om naar het mooie Ameland te gaan en op zoek naar overnachtingsmogelijkheden? Wij verhuren een aantal prachtige Bungalows. Kom genieten op Ameland bij Bungalows op Ameland.